10 winterjassen onder de € 50 voor de kleine jongens

Omdat ik laatst een blog deelde met 10 winterjassen voor de kleine meisjes, kan ik natuurlijk niet achterblijven met jasjes voor de jongens. In deze blog kun je dus 10 winterjasjes vinden die ik erg leuk vind voor een jongen. Komen ze aan!

Dit jasje van H&M vind ik wel erg cool met dat blauw en de contrasterende banden. Ook vind ik het leuk als er een beetje gematched wordt met papa en/ of mama. Deze jas zou ook niet misstaan bij papa. En voor € 34,99 is de jas flink binnen het budget!

Winterjassen voor jongens onder de € 50

 

 

Deze jas is ook in het blauw te krijgen maar vind ik in de grijze uitvoering wel erg sportief. En voor € 29.99 is de jas ook nog eens ruim binnen het budget, dus trek je er niet wit van weg als ze in het klimrek blijven hangen. OF vallen met de fiets. Of in een boom klimmen.

Winterjas onder de €50

 

 

Ik hou zelf wel erg van donkere kleuren voor een winterjas en deze gewatteerde jas is met zijn zwarte kleur, stoer en makkelijk te combineren. Met zijn € 29,99 is ook deze jas mooi geprijsd en een mooie prijs voor als je bijvoorbeeld onderscheid maakt in een schooljas en thuisjas.

Winterjassen jongens onder de € 50

 

Deze jas van Zara lijkt een beetje op de vorige, alleen heeft deze contrasterende banen en een Fake-Fur bontkraag die je eraf kunt halen. Deze jas kost € 35,95 wat ik ook een mooie prijs vind.

1792761807_1_1_1

Ook deze jas is van Zara en vind ik leuk doordat er kunstleer en Fake-Fur in de jas verwerkt is. De bontkraag kan er trouwens vanaf gehaald worden. De jas kost € 42,95 en is daarmee dus ook keurig binnen het budget.

Winterjassen jongens onder de € 50En omdat ik een milde liefde voor Parka’s heb is hier uiteraard ook nog een parka. In het kaki/ legergroen maar hij is ook in het geel te krijgen. Heavy kleurtje maar wel ontzettend gaaf! Ik zet hem er gewoon bij, omdat het kan. O en hij kost € 35,95 wat ik ook wel een mooi prijsje vind.

Winterjassen onder de €50 5992766505_1_1_1

 

Bij Name-It zag ik deze jas en met het glimmende materiaal vind ik het een gave jas. De kleur maakt het dan weer stoer voor de jongens. De jast kost € 36,95 en is dus mooi geprijsd.Winterjassen jongens onder de € 50

Bij Name-It zag ik ook deze jas die ik erg vind lijken op die van de Zara met de nepleren stukken. Deze jas is alleen warm gevoerd met een soort van vachtje. Voor € 36,95 is deze te koop bij Name-It of de verkooppunten van Name-It.

Winterjassen jongens onder de € 50

Bij Mango zag ik deze jas met print. Hij is ook in meerdere kleuren te krijgen maar juist met deze print vind ik hem wel erg gaaf! En voor € 22,99 kost het natuurlijk ook nog eens geen ^%*#

Winterjassen jongens onder de € 50

 

En dan hebben we als laatste ook weer een jas van Mango. Dit is ook wel de duurste met € 45,99 maar alsnog binnen het budget dus. Deze jas vind ik heel gaaf met de contrasterende kleuren en het schapenvachtje op de kraag.

Winterjassen jongens onder de € 50

Dit waren dan alweer de 10 winterjassen voor de jongens onder de € 50. Leuk om eens te doen omdat ik normaal alleen voor de meiden aan het kijken ben. Dat krijg je denk ik als meisjesmama. Het valt me wel op dat er voor de jongens veel meer winterjassen zijn onder de € 50! Voor de meiden zit je al snel boven de € 40 maar daar moest ik nu zowat moeite voor doen op deze sites.

 

Wat vind jij van deze winterjassen of heb je een andere website die ik echt moet bekijken?

 

 

 

Related Post

Tuesdays Teatopics # 2: Nog eens willen doen? Weer een dinsdag en dus weer een Tuesdays Teatopics! Yeah, ik vind het echt superleuk om de vragen te beantwoorden die Pickwick heeft bedacht. Daarom ...
Wat als je moeder kanker heeft? Na lang wikken en wegen heb ik in overleg met mijn moeder ervoor gekozen om toch een blog erover te schrijven. Tsja mijn moeder heeft borstkanker. Na ...
Die stomme opa’s en oma’s x 10 Tsja die opa's en oma's, waar zouden we toch zonder ze zijn? In een chaos van bergen aan rekeningen voor de opvang in mijn geval want naast dat ze gew...
Loslaten… en de basisschool… Als moeder zijnde loop je altijd tegen hetzelfde euvel aan: Loslaten. Ik vind het nogal een ding trouwens want wanneer moet je nou loslaten en wanneer...

1 thought on “10 winterjassen onder de € 50 voor de kleine jongens”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge