Eindejaars bloghop met 31 winacties

Eindejaars- bloghop 2017; ontdek nieuwe blogs en win! -Gesloten-

Omdat Oud en Nieuw toch stiekem wel een beetje bijzonder is doe ik mee aan de eindejaars- bloghop vandaag. Een bloghop you say? Ja, als je alle blogs langs gaat kom je allemaal ontzettend leuke blogs tegen die ook nog eens enorm leuke winacties hebben! Welke winactie ik heb kun je ontdekken in deze blog.

Eindejaars- bloghop

Mocht je nog nooit een bloghop tegen zijn gekomen? Het is een soort cirkel van bloggers die je doorsturen naar de volgende blogger. Ontzettend leuk want op deze manier kom je misschien wel allerlei blogs tegen die je nog niet kende maar wel heel tof vind. Maar ook organiseren we allemaal een winactie dus kom je misschien wel winacties tegen die je enorm tof vind die je anders nooit ontdekt had.

 

Kende je mij nog niet?

Dan ben je hoogstwaarschijnlijk via Natascha van Beautyopinie bij mij terecht gekomen. Natascha geeft een heerlijk pakket van Kneipp weg dus absoluut de moeite waard om even bij haar te gaan kijken en een poging te wagen om te gaan winnen. Daarnaast is het sowieso de moeite waard om haar te volgen want naast dat Natascha veel tips heeft voor beauty gerelateerde producten pluist zij ook de ingrediëntenlijsten na van deze producten. Zo weet je nog beter wat jij op je lijf of gezicht smeert. Dat vind ik zelf een enorm prettig iets in deze tijd waarop we allemaal wat bewuster proberen te leven toch? Ook schrijft Natascha persoonlijke artikelen en vind ik haar lay-out van de pagina benijdenswaardig 🙂

 

De winactie!

In samenwerking met IMY webshop mag ik een enorm tof verrassingspakket weggeven! Het verrassingsgedeelte zit erin omdat Lieke het dan een beetje kan aanpassen aan de winnaar. En dat vind ik heel erg gaaf! Je kunt kiezen uit het verrassingspakket óf een fijne korting op een geboortekaartje op maat.

Lieke is grafisch vormgever en verkoopt allerlei papierwaren van eigen ontwerp in haar webshop: IMY webshop. Je vindt er o.a. sluitzegels voor geboortekaartjes en trouwkaarten, invulboeken, invulkaarten, bruiloft stationery, posters, kaarten en gratis printables.
Daarnaast kun je bij Lieke terecht voor grafisch ontwerp op maat: IMY ontwerp. Van een huisstijl voor je bedrijf of (web)winkel tot opvallend drukwerk voor een bruiloft of geboortekaartje. Alles is mogelijk!

Invulboeken en invulkaarten IMY webshop

De voorwaarden voor de winactie:

 • Laat een reactie achter dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebook pagina van Beebs and Moms en IMYwebshop leuk vindt. Of onze Instagram – pagina’s.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 6 januari 2018. Op 7 januari 2018 krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

 

De winnares van de winactie is: Wendy! 

 

Mijn opvolger:

Ik mag de bloghoppers doorsturen naar Rebecca van By Rebecca Denise. Rebecca is actief vlogger op YouTube, schrijft persoonlijke blogs en blogt over lifestyle maar ook over beautyproducten. Heel eerlijk gezegd weet ik niet wat Rebecca weggeeft dus als ik jullie was zou ik snel bij haar gaan kijken voor de winactie 😉

 

Veel plezier met de oudejaars- bloghop en veel succes met de winacties!

 

Liefs Kimberly

 

 

Related Post

De winnaar van het Sans-Online shoptegoed is…... Zoals ik jullie beloofd had maak ik vandaag de winnaar bekend van het Sans-Online shoptegoed! Shoptegoed! 2 weken geleden kon je in deze blog lezen ...
Nieuwe producten voor de verzorging van je huid va... De huidverzorgingslijn van Drs. Leenarts, wie kent die inmiddels niet? De lijn is recent uitgebreid en ik mag een setje van een aantal producten wegge...
De Liebster Award; Ik werd genomineerd maar wat is... De Liebster Award is een (virtuele) award voor beginnende blogs die leuk en/ of mooi zijn. Het is een uitgelezen kans om nieuwe blogs te leren kennen....
Win shoptegoed van Sans-Online! We houden allemaal wel van online shoppen tegenwoordig en dat kan dus heel erg goed bij Sans-Online! Ik mag van Sans-Online een shoptegoed weggeven du...

30 thoughts on “Eindejaars- bloghop 2017; ontdek nieuwe blogs en win! -Gesloten-”

 1. Leuk om je ontmoet te hebben,je hebt mooie blogs voor te lezen,kom zeker vaker terug! 🙂 Wat heb je een mooie prijs voor weg te geven, ik heb even gekeken op de webshop en ga zeker nog eens kijken, ze heeft echt mooie producten.
  Ik heb helaas geen facebook of insta!

 2. Wat leuk,… ik ben zelf ook Grafisch ontwerpster. In rustte dan, want ik mag mijn beroep ivm een beperking niet meer uitoefenen. (oh piep ik ga nu zelf liggen jammeren). Maar ik sla toch over, niet omdat ik het niet mooi vind… prachtig juist. Ik gebruik het niet. Eerlijk toch?

  Oh en leuk om bij je blog uit te komen!

  Sonja onlangs geplaatst…EINDEJAARS BLOGHOP | WinactieMy Profile

 3. Wat leuk! Ik doe graag mee voor het verrassingspakket en hoop stiekem dat er dan het oppas invulboek in zit omdat ik volgend jaar elke week op mijn nichtje of neefje die in januarie geboren wordt mag gaan passen!

 4. Wat leuk zo’n bloghop! Gezellig om elkaar zo een beetje extra te promoten. Ik zag je berichtje op fb in een groep geloof ik en zo kwam ik eens kijken. Leuke blog heb je hoor!

 5. Erg tof die invulboeken! Als pleegmoeder heb ik nog wel een paar ideeën van producten voor een andere doelgroep, ook moeders maar dan zonder het babyshowerboek… 😉

  Ik doe gráág mee aan de winactie, ben gek op verrassingen! 😀

  En natuurlijk wens ik jou een geweldig, gelukkig en gezond nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge