De snack-tag

Welke snacks vind ik heerlijk en welke manier van snacken heeft mijn voorkeur? – De snack-tag

Zoals mijn vaste volgers wel weten hou ik wel van een snackje hier en daar.  Ik ben de lulligste niet hoor zoals jullie op mijn Instagram wel kunnen zien. Maar welke snacks en welke manier van snacken hebben mijn voorkeur? Je leest het vandaag in de snack-tag.

Snack – tag?

Weet je nog wat een tag is? Dat zijn vragen met een bepaald thema die door bloggers worden ingevuld zodat hun lezers hen beter kunnen leren kennen. Ook worden vaak andere bloggers getagd om de vragen in te vullen, leuk voor de interactie onderling en ondertussen leren jullie de mensen achter de blog ook beter kennen. Deze snack- tag werd bedacht door Merel en ik werd getagd door Maaike om de vragenlijst in te vullen.

 

De vragenlijst van de snack-tag

1 Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Ik kan enorm trek hebben in een McChicken en de fritessaus van de McDonalds vind ik erg lekker maar ik ga het liefste naar de Burger King. De burgers vind ik daar lekkerder en dat er nog een plat cheddar op kan vind ik helemaal heerlijk. En ook bij de Burger King ga ik voor een kipburger, de Long Chicken. Met kaas dus 😉

2 Zoet of zoute popcorn?

Oeh ik ga absoluut voor een zoute popcorn. Heerlijk! De zoete popcorn vind ik veel te zoet en op de één of andere manier vind ik dat ook niet helemaal kloppen die zoete popcorn.

3 Wat is je favoriete ijsje?

Zeker wanneer het warm is kan ik enorm genieten van ijs. En eigenlijk ga ik dan het liefste voor Italiaans ijs met witte chocoladesmaak. Daar tegenover neem ik dan vaak een frisse fruitsmaak. Dat vind ik dan erg verfrissend. Maar een bak met Ben & Jerry’s maak je me ook erg gelukkig mee, cookie dough is werkelijk één van de beste dingen ooit uitgevonden!

4 Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt

Jeetje ik ben dus een enorme fan van taart! Ik hou enorm van mijn eigen witte chocolade cheesecake met bastognebodem. Daar doe ik dan wat rood fruit bij en dat vind ik enorm genieten. Ook vind ik Red Velvet-taart erg lekker met een monchou-botercrème. De taart die we hadden met onze bruiloft was ook ontzettend lekker en heel eerlijk gezegd weet ik de smaken daar niet meer helemaal van.

5 Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

Eerlijk? Ik heb nog nooit bij thuisbezorgd.nl besteld! Wel bestellen we af en toe direct bij bepaalde restaurants, deze bezorgen dan ook en dan hebben we dus thuisbezorgd.nl niet nodig. We bestellen dan meestal pizza, spare-ribs of een partypakket bij een restaurant hier in de buurt. De pizza bestellen we bij een landelijke bezorger. En soms halen we patat met een kroket o.i.d. maar dat pikt Patrick dan vaak op vanuit zijn werk.

6 Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Dan ga ik voor de M&M’s. Vaak vind ik de kaasjes op een kaasplankje helemaal niet lekker, al ga ik steeds meer de verschillende kazen waarderen. Wel vind ik het lekker om te borrelen met salades, kruidenboter, aioli e.d. op een stokbroodje.

7 Wat is je favoriete tussendoortje?

Hmmz dat verschilt dus echt enorm. Maar witte chocolade kan ik echt niet lang laten liggen. Drop en veel snoepsoorten ook niet trouwens. En chips ook niet 😉  Ik ben een enorme snoep- en snackkont blijkt maar weer. Dat is ook de reden dat ik het niet in huis moet halen want dan blijf ik het pakken. Zelfs wanneer ik iets haal onder het mom voor Evi is het niet veilig bij me. Daarom maar gewoon niets in huis halen, behalve echt specifieke snoepjes en koekjes voor Evi waar ik wel vanaf kan blijven.

8 Warme of koude appeltaart?

Eerlijk gezegd eet ik niet zo vaak appeltaart, het trekt me meestal niet zo. Maar als het versgebakken is en nog een beetje warm met zo’n dot smeltende slagroom ernaast vind ik het wel heel erg lekker. Evi kan je trouwens echt wakker maken voor appeltaart, dat heeft ze van mijn moeder.

9 Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Op een terrasje vind ik het lekker om een bittergarnituurtje te nemen, nacho’s en broodjes met smeersels. Ik zit niet heul vaak op een terrasje tegenwoordig maar als ik er dan zit is het over het algemeen met meerdere mensen en dan maken we er wel iets gezelligs van. We delen dan ook van alles qua eten. Die gefrituurde kaasrolletjes en bitterballen zijn toch wel mijn favoriet samen met kaassouflés. Toch weer dingen met kaas dus.

10 Welke snack ligt er naast je patat?

Over het algemeen neem ik een van Dobben of Kwekkeboom kroket. Maar ook een Mexicano vind ik lekker. Meestal heb ik een patatje met mayo-pinda en dan is het wel heel lekker om de Mexicano in de pindasaus te dippen.

11 Wat is je favoriete chipssmaak?

Ik wissel vooral af met chips maar Doritos Nacho Cheese vind ik wel echt een verwennerij! Of gewone nacho chips uit de oven met wat kaas, lente-ui, tomatenblokjes en gegratineerd met kaas. Met een chili-mayo sausje dus. En eventueel zelfgemaakte quacamole. Ultiem genietmoment is dat.

 

Overnemen en wie tag ik?

Dit waren mijn antwoorden. Op mijn beurt tag ik Niels van Tips voor Papa’s en Wendy van LaLog.nl om de snack-tag in te vullen. Ben je nog niet getagd en wil je wel graag de snack-tag overnemen? Dan zou ik het heel leuk vinden als je aangeeft waar je de tag hebt gevonden en wie hem heeft bedacht. En wat is jouw favoriete snack?

 

Liefs Kimberly

Related Post

Hoe vier ik mijn oud en nieuw en hoe ga ik om met ... Oud en nieuw vind ik altijd een bijzonder moment. Je kijkt terug op het afgelopen jaar, probeert het geleerde toe te passen en je neemt je eventueel v...
This or that Sinterklaas style Via twitter kwam ik de This or that Sinterklaas style tag tegen bij Catching Up van Joyce en Carmelina. Omdat ik ieder jaar steeds weer meer in de glo...
Welkom in Haarlem – Tag! Ons alles favoriete Friese Blogger Northflix bedacht de Welkom in... - Tag. Aanvankelijk over haar eigen woonplaats Drachten maar al snel daagde zij a...
Ik ben zo’n moeder die- Tag Aan de hand van de "Ik ben zo'n moeder die- tag" beken ik 10 dingen die mij typeren als moeder. Wat voor moeder ben ik en waar heb ik veel moeite mee?...

4 thoughts on “Welke snacks vind ik heerlijk en welke manier van snacken heeft mijn voorkeur? – De snack-tag”

  1. Grappig, veel dezelfde antwoorden. Kunnen we iig een keer ergens wat gaan eten samen haha! Ik snap zoete popcorn ook niet hoor en Long Chicken is ook mijn favoriet. Die witte chocolade cheesecake klinkt trouwens heel goed, kende hem alleen nog met oreo bodem (ook een aanrader). Pff, meteen weer trek haha. Sowieso sinds ik niet meer snack (ironisch, als bedenker van de tag), maar nu helemaal!
    Merel onlangs geplaatst…Lees mee 59 | Business Edition: voor ambitieuze vrouwenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge