Samenwerken?

Uiteraard sta ik open voor samenwerkingen! Hartstikke leuk juist als we samen tot een goede en leuke samenwerking kunnen komen. Wel vind ik het belangrijk om te vermelden in artikelen dat het gaat om een samenwerking, dat ik een artikel heb ontvangen (barterdeal) of dat ik een vergoeding heb ontvangen. Wel zo eerlijk naar mijn volgers. Ik zal dus geen artikel plaatsen als ik niet mag vermelden dat het een samenwerking betreft.

 

Verschillende samenwerkingen

Een samenwerking hoeft niet per se een artikel te betreffen maar zou ook via mijn social media kunnen verlopen. Bij samenwerkingen kun je bijvoorbeeld denken aan een advertorial, winactie, review, verslagen over uitjes en reizen of exposure via social media.

Aangezien Beebs and Moms een persoonlijke mamablog is zal ik op Beebs and Moms ook geen content plaatsen die door anderen geschreven is. Daardoor kan ik garanderen dat de geleverde artikelen altijd in mijn eigen woorden en schrijfstijl zullen worden afgeleverd. Onder andere met Fotofabriek, Sans-Online, DeLeuksteTaartenShop en Blossom Up heb ik fijne samenwerkingen gehad.

 

Wat kan ik bieden?

Beebs and Moms is een groeiende persoonlijke blog met veel interactie met de volgers van de blog. Via Google worden de artikelen op de blog steeds vaker gevonden maar ook de nieuwe artikelen krijgen steeds meer bezoekers. De social media blijft groeien en daardoor groeit het bereik ook. Kunnen jij of het merk dat je vertegenwoordigd zich goed vinden in een kleine maar groeiende persoonlijke mamablog? Dan vind ik het erg leuk als je contact opneemt met me.

Wil je me graag op de hoogte houden van bepaalde producten of merken die goed passen bij Beebs and Moms? Dan kan dat uiteraard via (pers)berichten. Deze kunnen via de e-mail naar mij worden gestuurd.

 

Contact opnemen

Je kunt me vrijblijvend een e-mail sturen via het contactformulier of rechtstreeks naar info@beebsandmoms.nl. Dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hopelijk tot een goede samenwerking komen. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.