/ oktober 15, 2016

Vorig jaar zijn we verhuisd naar een groter huis en dat huis bracht zoveel nieuwe opties met zich mee. Zo ook de eettafel, met de eetkamerstoelen uiteraard. Ik wilde het één, de man het ander en uiteindelijk werd zo ongeveer wat de man wilde. Je moet soms een beetje toegeven toch?

Maar de stoelen bleken niet echt een ideale combinatie met de katten te zijn, die krengen waren niet schoon te krijgen! Die stoelen dan hè, die katten heb ik al jaren opgegeven. Maar dat stoelen met wieltjes ook niet volledig ideaal waren met een peuter, tsja daar had ik ook niet zo over nagedacht. Pin me er niet op vast, er zullen vast veel moeders zijn die ze wel ideaal vinden maar ik dus niet.

Na maanden van klagen heb ik de man de stoelen in zijn schoot geschoven en hij verkocht ze keurig zodat we nu kunnen kijken naar andere. Ik weet het, meestal doe je dat een beetje anders zodat je gewoon wel stoelen hebt om op te zitten maar ok dat liep wat anders. Dat de stoelen ook nog eens werden opgehaald 2 dagen voordat we een gezellig avondje met vrienden, inclusief eten, hadden gepland was dus maar een bijzaak.

We hebben dus gezellig de hele avond op klapstoeltjes gezeten, jawel. Klapstoeltjes. M’n rug was klaario aan het eind van de avond, dat kan ik je wel stiekem verklappen. Maar nu is dus het volgende heikelpunt in de relatie aangebroken. Andere eetkamerstoel x 6. De man vind spontaan wel alle stoelen mooi die ik vorig jaar al wilde maar dat zou me een miskoop hebben bespaard dus… Verder hou ik wel van hem trouwens.

Maar nu zit ik dus vooral met weer een keuze maken. We willen graag een comfortabele eetkamerstoel, liefste niet van stof of in ieder geval makkelijk schoon te houden met de katten, te combineren met de beeb en we willen er 6 van. Probeer dat maar te vinden zonder dat je voor de hoofdprijs aan je eettafeltje zit. Ik vind een hoop stoelen van de Woonexpress erg leuk trouwens maar de man moet er eerst met zijn billen nog op zitten.

Hebben jullie nog tips voor leuke sites of winkels voor een eetkamerstoel x 6? Ik hoor het graag. Onze smaak is ieder geval een beetje industrieel, stoer met een vleugje landelijk.

About Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge