/ oktober 22, 2016

Ok, ik weet best wel dat het erg is maar ik heb gewoon zo’n enorm zwak voor foute (Britse) programma’s, ik kan er gewoon niets aan doen. Al jaren ben ik inmiddels fan van Geordie Shore, een programma van MTV UK en ik vind het fantastisch!

Even kort voor de mensen die het niet kennen: Geordie Shore gaat over een groep jongeren uit Newcastle die met z’n allen in een huis wonen. Ze gaan stappen, moeten werken of opdrachten uitvoeren voor “Anna” en hebben vooral veel aandacht voor pulling tijdens het stappen. Oftewel, scoren. En uiteraard bloeit er geregeld wat op tussen de bewoners waardoor er een hoop drama en geregeld ook ruzie is. 2886796-main_image

Ge-wel-dig! Er zit geen rem op die mensen en ik geniet daar dan weer zo enorm van. De dingen die er gebeuren, het accent, de dingen die gezegd worden, het is zo’n ver van m’n bed show en ik zou er gewoon een aantal uur van kunnen genieten. Al voel je bijna je hersencellen afsterven na een uur. Maar ok. Ik leef dus vol overgave mee met de perikelen en vind het enorm jammer dat een aantal dames zijn gestopt inmiddels. Er zijn ook heren gestopt maar die mis ik dan weer niet zo. Het lijkt trouwens soms wel een comedy en waar ik ook Jersey Shore, het origineel uit de VS, volgde en fantastisch vond, wint Geordie Shore het echt.

Binnenkort begint het nieuwe seizoen trouwens weer.  Ik ga er dus elke zondag weer klaar voor zijn en als ik moet werken neem ik het uiteraard op.

Trouwens, de leden van Geordie Shore hebben ook best wel goede zaken buiten de show gedaan. Big Brother is nog steeds populair in de UK en inmiddels hebben 3 leden daaraan meegedaan, Charlotte en Scotty T hebben zelfs gewonnen! Vicky doet niet meer mee aan Geordie Shore maar heeft wel aan andere shows meegedaan, doet tegenwoordig presenteerwerk, heeft een kledinglijn en een fitness-dvd. Charlotte en Holly hebben trouwens ook kledinglijnen en fitness- dvd’s en boeken. Ga zo maar door. Vicky schijnt zelfs al miljonair te zijn. Ach ja.

Maar mocht je het nog niet volgen, doe dat dan snel. Het is heerlijk vertier en anders zap je snel door 😉

About Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

1 Comment

  1. Pingback: Wat als de beeb mee zou doen aan reality tv? - Beebs and Moms

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge