/ september 23, 2016

Iedereen heeft zijn eigen genoegens, gelukkig maar. Eén van die van mij is toch wel series kijken. En zo vanaf april/ juni was eigenlijk alles wel een beetje afgelopen waardoor ik alles wel een beetje had kunnen kijken wat ik volg. De komkommertijd is gelukkig voorbij dus in deze blog geef ik mijn tips voor een lekker avondje tv kijken, als de kinderen op bed liggen.

Jammer want ik zat van een aantal series toch wel weer een beetje te wachten tot het nieuwe seizoen zou gaan beginnen. Niet dat ik dan dus alles in 1 x kan kijken maar gewoon het idee en de geruststelling dat ze weer begonnen zijn kan ik gewoon gelukkig van worden. Wel heb ik in de zomer gekeken naar Orphan Black, een absolute aanrader! Gisteren heb ik de laatste aflevering gezien en ik heb er alweer de balen van dat ik voorlopig niet kan zien hoe het verder gaat met mijn gekloonde vriendinnen Sarah, Alison, Helena en Cosima. Al deze dames maar ook nog een paar andere klonen worden allemaal gespeeld door dezelfde actrice, bizar en ze speelt het echt ontzettend knap. Maar ok ok, de volgende series zijn  in ieder geval weer begonnen en blijven voor mij echt tips om te kijken.

Afbeeldingsresultaat voor orphan black

  • Grey’s Anatomy, al jaren één van mijn favorieten. En ondanks dat Dr Dreamy er niet meer in zit blijf ik de twists en ontwikkelingen fijn vinden om te volgen.
  • American Horror Story, Het seizoen met het circus hebben we uitgezet en konden we echt niet verdragen. Maar de seizoenen daarvoor en daarna waren toch wel weer grappig en bizar om te zien. Ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen dat ze met zoveel mysterie hebben gepresenteerd. Het laatste en het nieuwe seizoen heeft Lady Gaga een (hoofd-)rol, bijzonder om te zien en wij vonden het haar wel goed doen.
  • Narcos, Dè serie van Netflix over Pablo Escobar. Voordeel van Netflix is dat ze hun eigen series toch meestal in 1x lanceren dus het tweede seizoen is in 1x af te kijken. Al ga ik ervan uit dat de meeste van mijn volgers moeder zijn en dus al blij zijn als ze 1 of 2 afleveringen hebben kunnen kijken (zonder in slaap te zijn gevallen op de bank..)
  • New Girl, Een serie over Jessica (Jess) die bij 3 mannen (roommates) in huis komt wonen en alle perikelen die zij meemaken samen met Jess haar BFF. Ik vind het een geniale serie en ben benieuwd hoe ze de serie voort gaan zetten nu 1 van de huisgenoten getrouwd is. 1 van de huisgenoten zagen we ook nog in een rolletje bij American Horror story Hotel met Lady Gaga.Afbeeldingsresultaat voor new girl
  • Modern Family, ook weer een komische serie over een volwassen gezin met hun eigen gezinnen. Vooral Phil is een grote favoriet van me en laten we eerlijk zijn; Sophia Vergara is natuurlijk een bloedmooie vrouw, ook voor de heterovrouwen onder ons. Ik zou zooooo graag haar lijf willen hebben maar hé als je een soort van angst voor de sportschool hebt zit dat er gewoon niet in.
  • Alle vampierenseries zoals The Vampire Diaries en The Originals, ik.ben.er.klaar.voor.
  • Jane the Virgin, Over Jane die als een soort van Maria via IVF zwanger wordt terwijl ze dus zoals de titel al zegt maagd is. Een geinige serie met complotten en een hoop humor. De zomerse setting laat ons alsnog denken dat we in de zomer leven dus geen enkel punt om niet te kijken. Of je moet jankend voor de tv terugdenken aan al die 5 keren dat je hier in Nederland je zomerse jurkje aan kon trekken.Afbeeldingsresultaat voor jane the virgin

Als ik het zo bekijk is het misschien maar goed dat Evi in januari naar school gaat, kan ik flink series kijken ter afleiding. Jeetje… De man en ik zijn trouwens gisteren begonnen aan Penny Dreadful, een spannende start die eerste aflevering trouwens.

Hebben jullie nog andere tips om te kijken?

About Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge