/ oktober 25, 2017

Eerder dit jaar deed ik mee met #echtepostiscool. Ik ervoer het toen als een warm bad en genoot enorm van de contacten die bij deze swap kwamen. Dus toen de 5e editie werd aangekondigd meldde ik me gelijk aan. In deze blog laat ik je weten wiens lootje ik had en wat ik kreeg.

#echtepostiscool

Bij editie 4 schreef ik al een blog over #echtepostiscool. Ik deed eerder nog niet mee aan swaps en vond het heel bijzonder om mee te maken. Sowieso blogde ik net een half jaar en vond ik het heel tof om met meerdere bloggers in contact te komen. Toen wij vervolgens ons zoontje tijdens de zwangerschap verloren was het contact met de deelnemers van #echtepostiscool een warm bad. We kregen kaartjes, kleine attenties en berichten om ons een hart onder de riem te steken. En dat door allemaal mensen die we nog nooit in het echt hadden ontmoet! We vonden het enorm fijn en lief, ik nam me voor om bij een volgende editie weer mee te doen. Met editie 4.0 waren we zelfs trending op Twitter op de uitpakdag, supergaaf! De grote breinen achter #echtepostiscool zijn Northflix en Monsieur Mango. Deze twee dames zetten elke keer weer een hele prestatie neer met het organiseren van de swap, dus via deze weg blaas ik de loftrompet voor hen beide.

 

Lees ook: #echtepostiscool, meer dan een swap  en #echtepostiscool editie 4.0, wat heb ik ontvangen?

 

Editie 5.0

Bij deze editie viel het me op dat meerdere oudgedienden van de #echtepostiscool niet mee deden om verschillende redenen. Ook viel het me op dat er meerdere deelnemers niet bloggen. Het leek wel alsof het deze keer ook minder leefde op social media. Waar het aan lag? Geen idee! Ik merkte zelf wel dat ik daardoor minder werd meegenomen in het feestje. Waar ik bij de 4e editie al een ruime periode ontzettend bezig was met het swappen had ik dat nu niet. Misschien door mijn andere gemoed, misschien doordat het minder leefde, misschien doordat diegene waar ik contact mee heb nu niet mee deden? Geen idee in ieder geval.

 

Mijn lootje

Diegene wiens lootje ik had kende ik nog niet dus aanvankelijk had ik enorm veel zin in. Haar social media gaf weinig prijs over haar persoonlijkheid en ook haar lootje vond ik niet veel prijsgeven. Maar ik heb mijn best gedaan om een leuk pakket samen te stellen en zou er zelf ook erg blij mee zijn. Echter nadat mijn pakketje al 3 dagen bezorgd was, stond er nog niets over op social media. En ook na het uitpakken, bleef een bedankje uit. Wel kreeg ik een vermelding toen mijn lootje ging uitpakken. Pas nadat ik zelf na een dag vroeg of het pakketje beviel kreeg ik een bedankje. Erg jammer en het stelde me ook teleur. Samen met Evi had ik mijn best gedaan om alles leuk in te pakken en om diegene blij te maken. Als je dan weinig tot niks hoort is dat wel een desillusie. Dit is ook de reden dat ik mijn lootje niet bij naam noem.

 

Mijn pakketje

Diegene die mijn lootje had is echt een ontzettend tof mens! Ik had wel al op social media gezien dat ze erg blij was met haar lootje en hoopte stiekem dat ik dat was. En inderdaad! Wie mijn lootje had? Tamara van Mara Tegendraads. Ze heeft zo’n leuk pakketje voor me samengesteld en daarbij ook aan Evi gedacht. Ontzettend leuk want Evi was er erg enthousiast over dat er ook voor haar cadeautjes zaten in het pakketje zaten. Samen pakten we het pakket uit, met een kleine onderbreking i.v.m. haar zwemles. Via instastories hielden we iedereen op de hoogte, iets waar ik leuke reacties op kreeg omdat ik het samen met Evi deed. Op de cadeautjes voor Evi stond ook haar naam geschreven dus het was direct duidelijk welke cadeaus voor haar waren. Supertof en goed bedacht!

 

 

Het boekje heeft Evi al meerdere keren doorgebladerd, met de smurfin heeft ze heerlijk in de wasteil gezeten (we hebben geen bad) en de stickers met Minions liggen in haar knutselbak. Klaar om gebruikt te worden. En die uitstekers kunnen we leuk gebruiken als we koekjes bakken of straks met Evi’s verjaardag. Die chocolade heb ik uiteraard dezelfde avond al heerlijk opgegeten want de man was de hort op. Het pakket dat Tamara had gemaakt klopt gewoon echt bij mij! Tot aan de nagelvijl en het notitieboekje aan toe. En het is gewoon ontzettend leuk dat iemand die je alleen online kent de moeite voor je neemt om een leuk pakket samen te stellen.

 

Editie 6.0?

Het is jammer hoe het ging met het door mij gemaakte pakket. Het voelde niet tof zo maar een volgende editie zal ik toch weer meedoen als ik daar de tijd voor heb. Hopelijk gaat het dan ook weer wat meer leven en kan ik ook tweeten dan ik zo’n supergaaf lootje heb. We gaan het wel zien tegen die tijd.

 

Liefs Kimberly

About Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

6 Comments

 1. Wat een mooi en goed verhaal! Bij mij was de hilariteit dat een van mijn beste dinnetjes mijn lootje had en dat heel goed geheim gehouden heeft.
  Diegene die mijn pakketje kreeg heeft me een bedankje via pm gestuurd op uitpakdag en ook niks laten zien/ horen op social media.
  Dus herken het gevoel wel maar doe volgende keer gewoon weer mee 🙂

  1. Dit blijft ontzettend jammer!
   Inge en ik zijn al aan het overleggen wat we hier tegen kunnen doen…

   1. Onbegonnen werk denk ik. 1 vd voorwaarden is al actief op social media, als dat dan toch niet gebeurd kunnen jullie daar weinig aan doen.

  2. Stom zeg alleen een dm. Geniale aspect van #epic is juist het sociale gedeelte.

 2. Wat ontzettend leuk om te lezen en te zien.
  Lief dat er ook aan Evi gedacht was.
  Tot bij de 6e editie?! 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge