/ oktober 20, 2017

Al een tijdje heb ik eigenlijk wel een geheimpje en een aantal mensen weten het maar ik mocht en kon het nog niet op de blog zetten. Of op social media. En soms is dat toch best wel lastig als je erg enthousiast bent over iets. Maar wat is het nieuwtje nou?

Ik word tante!

Man man man wat een ellende om dat stil te houden! Maar wat een fantastisch nieuws vind ik het. Mijn zus is inmiddels 21 weken zwanger en alle echo’s zijn hartstikke goed. M’n zus voelt zich erg goed en is inmiddels lekker bezig met het klaarmaken van de kinderkamer.

 

Shoppen

Een aantal van jullie hebben misschien een tijdje geleden wat vragen van mij zien voorbijkomen over positiekleding op Social Media. Mijn zus shopt namelijk het liefste in de winkel en ik vroeg me af waar we dan het beste naartoe konden. Ik had deze vragen bewust niet op Facebook gesteld omdat ik daar meer bekende volgers heb die anders vragen zouden stellen. Nergens kon ik nog echt roepen dat ik tante ga worden, behalve stiekem op instagram 😉

 

Plakkende handen

Laatste was ik bij Prénatal, eigenlijk omdat ik moest plassen, maar na mijn tocht naar het toilet bleven er vervolgens toch een aantal kleertjes aan mijn handen plakken voor mijn nichtje. Het viel me ook op dat de kleding voor de baby’s zoveel leuker is geworden dan 5 jaar terug. Ik weigerde truttige dingen aan te trekken maar kreeg ze veel. Bloemetjes en roze was de mode toen maar wat is het nu stoer en comfortabel voor de baby’s! Ik moest me enorm bedwingen om niet de halve Prénatal leeg te kopen. Maar ook met Evi kocht ik al dingen bij ons in het dorp bij de Zeeman. Ook daar vond ik de spullen ontzettend leuk, lief, zacht en stoer.

 

Onze spullen

Inmiddels hebben wij onze oude spullen van Evi ook uitgezocht en een aantal dingen aan mijn zus en zwager gegeven. Voor ons toch wel heel fijn dat die spullen die wij niet meer kunnen gebruiken nu toch een mooie bestemming krijgen. En zo dichtbij ook want mijn zus woont een paar honderd meter verderop. Wat het ook fijn maakt is dat er toch een bijzonder klein mensje gebruik van gaat maken; MIJN NICHTJE!

 

Trotse tante

Misschien zal ik jullie dus de komende tijd wel gaan spammen als trotse tante over zwangerschappen, de eerste maanden na de geboorte etc. Ik ga het allemaal bekijken vanaf de zijlijn en heb er zin in!

 

Liefs Kimberly

About Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

16 Comments

 1. Gefeliciteerd! Wat leuk dat je tante wordt! Dat is weer een heel nieuwe rol.

  1. Dank je wel! Ik heb er zo’n zin in ????

 2. Heel leuk zeg! Gefeliciteerd 🙂

 3. Wat leuk! Tante worden is zo speciaal! Ik zit er nu al 5 dagen te lang op te wachten (mijn zusje loopt overtijd haha).

  1. Dank je! Vind het zo gaaf!

 4. Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk!! X
  Marieke onlangs geplaatst…Winkeltje van Anne – Verrassingsbox – Echte post is zoveel leukerMy Profile

 5. Gefeliciteerd! Leuk zeg!

  1. Dank je wel! Ben er zo trots op ????

 6. Ah zo leuk! Je mag het eindelijk vertellen ???? gefeliciteerd!! X josine
  Josine onlangs geplaatst…bootiezMy Profile

  1. Eindelijk! Echt heel fijn ????????

 7. Gefeliciteerd.. Lijkt me zo gaaf, tante worden!
  Of ja eigenlijk kan ik dat niet zeggen zo want ik ben tante :$ Maar dan van mn schoonzusje dr kinderen en om een of andere reden voel ik me dus geen tante. Maar dat komt ook door de ontbrekende band tussen ons denk ik.
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn zoektocht naar een galajurkMy Profile

  1. Dat dus, ik ben “aangetrouwde” tante en nu dan ook van mijn kant. Echt tof en het voelt nu ook heel echt ????

 8. Oooh super leuk!! Gefeliciteerd!! ❤❤❤
  Bregje onlangs geplaatst…Dadels met spek en gehaktballetjes uit de Airfryer!My Profile

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge