/ november 28, 2017

De Liebster Award is een (virtuele) award voor beginnende blogs die leuk en/ of mooi zijn. Het is een uitgelezen kans om nieuwe blogs te leren kennen. De award krijg je van een andere blogger en op jouw beurt geef je de award weer door aan andere coole bloggers. Echt ontzettend leuk dus! Van wie ik de award kreeg en aan wie ik hem doorgeef? Lees snel verder.

 

De Liebster Award

Door Maddy van Meer met Mama’s werd ik genomineerd. Echt heel tof, dank je wel Maddy! Maddy stelde een aantal vragen bij het artikel en deze zal ik voor jou gaan beantwoorden.

 

De vragen van Maddy aan de genomineerden:

 1. Wat is je favoriete uitstapje?

  Ik ga toch wel erg graag naar het strand of lekker wat eten met mijn gezin/vrienden. Een combinatie van eten en een stukje wandelen vind ik het meest ideaal. Wij wonen in Velserbroek en kunnen dus uit een hoop dingen kiezen om naartoe te gaan. Het strand en de duinen zijn allemaal dichtbij. Even wat lekkers erna eten? Genoeg mogelijkheden ervoor.

 2. Wat is je laatst gelezen blog?

  Uhm, even denken hoor. Ik las een blog van Ricardo op Readalong. In deze blog schrijft hij openhartig over het afgelopen jaar en hoe dat anders liep dan dat hij had gehoopt.

 3. Een week zonder telefoon of zonder pc/laptop? En waarom.

  Dat is echt een makkelijke hoor, ik zou makkelijk een week zonder laptop kunnen. Ik pak die namelijk eigenlijk alleen als ik ga bloggen of bepaalde dingen moet regelen. Het meeste doe ik veruit met mijn smartphone. Voor de blog communiceer ik ook het meeste via social media en ook dat doe ik via m’n telefoon. En niet te vergeten de foto’s van Evi etc. Soms ben ik echt een mamarazzi en fotografeer ik er maar op los.

 4. Waar kan jij van genieten?

  Ik heb enorm veel waar ik van kan genieten maar het meeste denk ik van die truttige dagen waarop we niets hoeven te doen. Dat ik gewoon met de man en met Evi ben en we doen wat we willen doen. Überhaupt vind ik het erg fijn als ik niets hoef. Maar vergeet Netflix, wijn, chocolade, uit eten gaan, knuffelen en winkelen niet. O en dat gevoel wanneer je salaris is gestort. Heeeeeeerlijk!

  Lees ook: Mijn Netflixtips en Netflix & chill

 5. Waar ben jij trots op van jezelf?

  Dat ik mama ben. Ik vind het een heel bijzonder iets! En ondanks dat ik ook gewoon maar wat doe lukt het me toch. Daarnaast ben ik trots op Beebs and Moms en hoe dat zich ontwikkeld heeft het afgelopen jaar. Daarnaast ben ik nog met allerlei dingen bezig maar ben ik trots op mezelf hoe ik me na een heftige gebeurtenis toch herpakt heb en ook mijn instelling veranderd heb. En ik ben trots op mijzelf maar ook zeker op de man dat wij samen zo sterk zijn. We zijn geen opgevers en vechten voor elkaar, vind ik enorm waardevol.

 

Wie nomineer ik voor de Liebster Award?

 1. Op Lifebyjess blogt Jessica over haar leven en de kinderwens die zij heeft. Jessica heeft PCOS en is daar erg open over. Ik vind het heel fijn om daarover te lezen en hoe zij daarmee omgaat. Jessica woont redelijk in de buurt en we hebben elkaar ontmoet bij Blogger by Nature. Ontzettend leuk natuurlijk!
 2. De weergaloze leuke Kimberley (what’s in a name) is knap, grappig en retesportief. Op Momontop schrijft zij over van alles voor de (sportieve) moeders op haar eigen treffende manier.
 3. De Flopvader  nomineer ik als laatste. De Vlaamse Kris is vader van 3 meiden en schrijft daar geestige blogs over. Een vader tussen allemaal meiden is natuurlijk gedoemd om te floppen.

 

Lieve genomineerden

Voor jullie geen vastgesteld vragenlijstje om te beantwoorden maar de uitdaging om 3 bekentenissen te doen. Stop je stiekem zodra je alleen bent alle snacks van je kind of partner in je mond? Dat soort bekentenissen wil ik graag van je weten! Deze tag is geen verplichting en geheel vrijblijvend. Geef je me een seintje wanneer je de Liebster Award aanneemt?

 

 

Liefs Kimberly

 

About Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn is.

6 Comments

 1. Challenge accepted! Wat lief dat je mij nomineert! En bijzonder hè, mama zijn. Soms zwaar vermoeiend, maar zo leuk!

  1. Je hebt gewoon een hele toffe blog en je bent een kanjer, volledig verdiend dus.

 2. thanks! Wat lief dat je me hebt genomineerd en zeker dat ik hem aanpak deze kans! ???? Volgende week zal die denk ik online gaan komen.

  Jessica onlangs geplaatst…Inspiratie – BadkamerMy Profile

  1. Uiteraard! Vind je heel open en eerlijk schrijven, vind ik fijn.

 3. 3 bekentenissen… Ok, dat wordt zweten…
  Je bent euh… bedankt! 🙂

  1. Hahaha Graag gedaan! ????

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge