Oude Telefoon

Nieuwe telefoon uitkiezen, maar welke?

Binnenkort kan en mag ik een nieuwe telefoon uitkiezen maar ik weet dus echt niet welke telefoon ik zou willen. Eigenlijk hoop ik dat jullie een beetje mee kunnen denken.

 

Oude telefoon

Momenteel heb ik de Samsung Galaxy S5. En ja die heb ik dus alweer even. Daardoor merk ik dat een aantal features toch wel verouderd zijn. Zo merk ik dat de sluitingtijd langer is dan die van de S6 (die de man heeft) en al helemaal korter dan alle iPhones.  Dat vind ik erg irritant, zeker omdat ik graag foto’s maak van Evi en dat ook voor de blog moet doen. Daardoor moet ik veel foto’s maken en kan ik daarna schiften. Iets dat ik ook wel weer geregeld vergeet waardoor ik dan een berg foto’s heb van een wazig kind. Zonde! Daarnaast vond ik het reactievermogen van de Galaxy S5 enorm tegenvallen. Hij was zelfs trager dan de HTC die ik ervoor had.

 

Lichte OCD?

HTC vond ik dus erg prettig maar die bleven achter met nieuwe ontwikkelingen waardoor ik naar Samsung ben overgestapt. De iPhone vind ik namelijk weer een beetje overschat en dat de programma’s eigenlijk allemaal alleen werken met andere Apple dingen vind ik jammer. Het weerhoudt me ook om voor iets van Apple te gaan. Daarnaast ken ik Android goed en wil ik eigenlijk niet van programma veranderen. Lichtjes OCD word ik er van als dingen veranderen en ik heb er vaak gewoon geen zin in om heel hard mijn best te gaan doen om m’n vaste routine aan te passen. Wat ik wel weer fijn vind is dat je bij een iPhone tenminste nog kunt kijken op je scherm als je op het strand zit/ in de zon zit. Je Samsung is dan over het algemeen vooral werkzaam als spiegel aangezien je niks echt meer kunt volgen. Zonde!

 

Welk telefoon nu?

En nu dus weer de keuze voor de komende tijd. Ik sluit mijn abbo’s altijd voor 2 jaar af, dat werkt prima voor mij. Goed hoesje eromheen en gaan met die banaan. Maar ik heb dus geen idee welke telefoon ik nu het beste kan gaan nemen:

  • Ik wil er niet al te veel extra voor betalen
  • Goede foto’s
  • Korte sluitertijd
  • Snel reactievermogen
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Stevig
  • Makkelijk bedienbaar
  • Liefste Android- bediening
  • Evt met mogelijkheid tot koppelen agenda aan die van de man.

Tips?

Maar misschien hebben jullie wel die ene tip voor mij, welke telefoon vinden jullie nou echt geweldig? En voor mijn medebloggers: Welke telefoon maakt nou de beste foto’s?

 

Uitgelichte foto: Pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge