Foute kersttrui

Kledingshoplog voor de foute kerst inclusief foute kersttrui!

Zo stond ik de was op de vouwen en zo vroeg mijn vriendin of ik even mee ging winkelen. Ik hou enorm van winkelen en ging dus uiteraard mee. Met het voornemen niks te kopen ging ik mee maar ik kon mezelf niet bedwingen zodra we de H&M inliepen. Ik zag veel Sale en heerlijke truien dus scoorde een paar leuke dingen voor een hele leuke prijs. En scoorde dé foute kersttrui en kerstbroek waar ik in ga bivakkeren met de kerst!

Sale

Iedereen houdt wel van Sale toch?! Ik wel in ieder geval! En ondanks dat de prijzen van de kleding al behoorlijk afgeprijsd waren had H&M voor members een actie met nog eens 25% korting bovenop de sale. Word ik dus heel gelukkig van, hoe goedkoper ik iets kan scoren hoe blijer het me maakt. Herkenbaar? Maar ik vroeg jullie op Instagram of jullie een shoplog wilden en er werd door veel van jullie positief gestemd (Al stemde ik zelf negatief per ongeluk 😉 ). Dus… Hier is de shoplog!

UItslag poll Instagram

 

Foute Kerst in mijn kersttrui!

Waar ik vroeger altijd wel mezelf optutte voor de kerst vind ik het wel een hele trend of ontwikkeling of hoe je het ook wil noemen dat de foute kerst is overgewaaid. De foute kerststrui en zelfs pakken in foute kerstsfeer zijn erg populair. Toen ik deze foute kerstspullen zag werd ik er dus erg blij van. H&M had veel keus en meerdere broeken en truien. Omdat ik een sweater in dezelfde stof als de broek een beetje too much vond worden heb ik er dus deze foute kerststrui op gecombineerd. Nog steeds fout maar wat minder pyjama-achtig. De foute kerstrui met Ho ho ho of yo yo yo en de broek waren beide afgeprijsd voor € 5,00. Daar ging dus nog 25% extra korting overheen.

Jogger foute kerstbroek

Foute kerstbroek

Foute kersttrui

Foute kersttrui

Oud en Nieuw

Met oud en nieuw vind ik het leuk om wat glitters te dragen maar toch comfortabel gekleed te zijn. Deze trui met glitters hadden ze in drie kleuren: Rood, Zilver en Zwart/ Antraciet. De trui was afgeprijsd naar € 7,00. En ja daar ging dus nog eens 25% korting overheen. Voor het geval dat ik liever een zwarte broek draag met oud en nieuw heb ik deze broek met glitters gekocht. Die was afgeprijsd naar € 10,00 exclusief de extra korting. De broek kriebelt wel een beetje maar zit heel mooi en lekker hoog. Wel moet er naar mijn mening iets langs overheen omdat het anders een beetje een leggingeffect oproept ben ik bang.

Glittertrui Oud en Nieuw

close-up glittertrui

Glitterbroek

Details glitterbroek

Comfy trui

Er waren heel veel truien in de Sale maar ik wilde graag een comfy roze trui. Ik draag namelijk nooit roze maar vind dat tegenwoordig wel leuk. Deze trui was in de Sale voor € 12,00 en in verschillende kleuren. Ook over die € 12,00 ging nog eens 25% korting. De trui is wel echt heel zacht en dat vind ik ontzettend fijn. Normaal gesproken hou ik niet van kolletjes maar deze kol is niet zo hoog of strak en daardoor draagt de trui comfortabel.

Comfy trui

kraagje comfy trui

Voor Evi

Ik kon het niet laten om voor Evi ook wat mee te nemen. Het schatje groeit als een gek en dus nam ik een legging en een leuke jurk mee. Zoals je al kon lezen in Een verjaardagsoutfit kopen samen met mijn kleuter vind Evi het erg fijn om leggings te dragen met sweaterjurken. Evi is er in ieder erg blij mee en dat maakt haar moeder weer blij. En waar de jurk nu voor € 9,00 en de legging voor € 5,00 te koop zijn is ook de prijs erg mooi.

Sale set Evi

Voor de man

De man vond het een beetje jammer dat ik niet voor hem een foute kersttrui had meegenomen. We hadden wel gekeken maar in de H&M in Beverwijk waren er dus geen foute kersttruien meer voor de mannen, in ieder geval niet in zijn maat. Het is dus nog wel even speuren naar een foute kersttrui voor hem, mocht je er nog 1 zien, ik hoor het graag!

O en mocht je het rekenen een beetje lastig vinden? Het totaal voor alles in deze shoplog was na de extra korting van 25 %  € 39,75  (€13,25 was de korting)

 

Alvast fijne kerstdagen gewenst!

 

Liefs Kimberly

2 thoughts on “Kledingshoplog voor de foute kerst inclusief foute kersttrui!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge