Beebs and Moms

Hi, Ik ben Kimberly!

Ik ben mama van Evi (2012), getrouwd met Patrick, verslaafd aan Netflix en Social Media. Op Beebs and Moms schrijf ik over van alles en nog wat uit mijn leven. Daardoor is Beebs and Moms een Persoonlijke Mamablog waar je blogs vind over Lifestyle, Mode, Food, Reviews, Beebs, Moms en over mij Persoonlijk. Ik schrijf dus vooral over wat mij aanspreekt en hoop dat het jou ook aan zal spreken.

 

Hoe is Beebs and Moms ontstaan?

Tijdens mijn zwangerschap leek het me erg leuk om een eigen blog te starten. Toentertijd heb ik het wel een beetje bekeken maar ik vond het te spannend om daadwerkelijk ook door te zetten. Ik wist niet zo goed waar ik over moest schrijven behalve over mijn zwangerschap en was bang dat ik anderen niet zou boeien met mijn blogs.

 

Oproep voor DigiMama.nl

Toen ik eind 2015 een oproep zag voor bloggende moeders heb ik de stap gezet en een blog geschreven. Het ging toen om DigiMama.nl. Het schrijven voor DigiMama.nl beviel me goed, er kwamen positieve reacties binnen, bezoekersaantallen namen toe en ik werd zekerder over mijn kunnen als blogger. Voor DigiMama.nl schreef ik reviews, observaties en organiseerde ik winacties. Ontzettend leuk om te doen!

 

Beebs and Moms

Na een aantal maanden met veel plezier te hebben geblogd voor DigiMama begon het toch wel te kriebelen om mijn eigen blog te starten. Iets dat helemaal van mij is en dat ik kan vormen naar mijn eigen wensen.  En zo is Beebs and Moms ontstaan in Augustus 2016. Het was wel even zoeken naar een naam die bij mij paste en die beschikbaar was. Ik wilde graag iets stoers en daar ben ik volgens mij met Beebs and Moms mee geslaagd. Beebs? Ja, ik noem namelijk Evi sinds ze geboren is liefkozend mijn beeb. Zo was de keuze eigenlijk toch best snel gemaakt voor Beebs and Moms.

 

En nu?

Nu ben ik bezig met Beebs and Moms aan de mensen te laten zien, hoop ik mensen aan te spreken en misschien wel verder te helpen. Waarmee? Met hun eigen wensen, onzekerheden, twijfels of gewoon om hen te vermaken. Dat is uiteindelijk toch wel het doel. Want als mensen de blogs leuk vinden, dan doe je toch iets goed 🙂

Kijk je lekker rond op de site? Je kunt de verschillende blogs per categorie terugvinden in het menu aan de bovenkant. Laat je het me weten wat je ervan vindt?

 

Social Media

Je kunt Beebs and Moms ook vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Ik vind het leuk als je me via Social Media volgt en hoop je daar snel te zien!

 

 

 

Liefs Kimberly