Privacy Beebs and Moms privacyverklaring

Privacy

Vanaf Mei 2018 is iedereen in de EU die gegevens verzamelt verplicht een AVG-Verklaring op te nemen op hun website zodat bezoekers weten wat er met hun gegevens gebeurt. Maar ook welke gegevens er überhaupt worden verzamelt. In deze Privacy- Verklaring kun je nalezen wat Beebs and Moms doet met jouw gegevens.

Privacyverklaring

Beebs and Moms is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens Beebs and Moms

Beebs and Moms is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is verbonden aan Lief Gedragen. Dit is mijn bedrijf waarmee ik coaching bied aan vrouwen (en mannen) die te maken hebben met zwangerschapsverlies. Voor meer informatie kun je mij mailen via het mailadres of het contactformulier onderaan de pagina invullen.

https://beebsandmoms.nl
info@beebsandmoms.nl
KvK : 71000879

Wat zijn de gegevens die Beebs and Moms verwerkt?

Reacties of contactformulier

Als bezoeker van Beebs and Moms is het mogelijk om te reageren op artikelen of pagina’s. Dit doe je via de reactiemogelijkheid onder het artikel. Reageren doe je om mee te doen aan winacties of omdat je een mening hebt over het artikel. Ook kun je via het contactformulier je gegevens aan mij doorgeven. Voor deze reacties vraag ik je om je naam, emailadres en evt. websiteadres in te vullen. Hiermee verzamel ik automatisch je gegevens maar ook je IP-adres. Dit is het adres van jouw computer en hiermee kan ik eventuele spam-reacties tegengaan. Met jouw IP-adres doe ik verder niets en alleen ik als beheerder van Beebs and Moms kan jouw IP-adres bekijken. Alle reacties onder de artikelen worden eerst door Akismet bekeken. Dit programma filtert de spamreacties van de reguliere reacties.

Bij winacties kan het zijn dat ik jouw gegevens doorgeef aan het bedrijf die verantwoordelijk is voor het versturen van de prijs. Ik zal jou daar altijd van op de hoogte stellen. Je gegevens bewaar ik niet, alleen je naam zodat ik overzicht houd in de winnaars van de winactie. Voor meer informatie over winacties kun je mijn disclaimer lezen.

Nieuwsbrief

Op deze site is een mogelijkheid om je in te schrijven voor een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief stuurt jou een e-mail op het door jou doorgegeven emailadres wanneer er een nieuw artikel online komt. Alleen ik als beheerder van Beebs and Moms kan de volgers die ingeschreven staan voor de nieuwsbrief zien. Met deze gegevens doe ik verder niets.

Affiliatielinks

In mijn disclaimer kun je ook lezen dat ik soms in artikelen affiliatielinks plaats. Dit zijn links naar artikelen van o.a. Bol.com of Wehkamp. Deze affiliatielinks zorgen ervoor dat als jij wat koopt via die links dat ik daar een klein percentage over ontvang. Ik kan niet zien wie er iets koopt via deze links, wel kan ik afleiden aan het percentage en de productgroep wat er zo ongeveer gekocht is. Deze affiliatielinks kosten jou niks extra’s, mij leveren ze een klein bedrag op die mij helpt om voor deze website te betalen. Hetzelfde geldt voor de advertenties die je op Beebs and Moms vind.

Google Analytics

Beebs and Moms gebruikt Google Analytics waarmee geanalyseerd kan worden wie de bezoekers van Beebs and Moms zijn, hoeveel bezoekers de site heeft en wat de bezoekers interessant vinden op Beebs and Moms. Deze gegevens zijn geanonimiseerd . Leeftijd, regio en geslacht zijn wel traceerbaar. Voor meer informatie kun je via deze link het privacybeleid van Google lezen. Google Analytics helpt mij om inzicht te krijgen in welke artikelen en pagina’s goed worden gelezen. Hierdoor kan ik beter inspelen op jullie wensen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Beebs and Moms bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende
bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Ik ben nog aan het uitzoeken naar wat de precieze bewaartermijnen zijn van o.a. Google Analytics. Maar geen zorgen, ik doe verder niets met jouw gegevens dan waar jij je voor inschrijft.

Cookies

Beebs and Moms gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Beebs and Moms en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@beebsandmoms.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Beebs and Moms wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij jouw privacy en persoonsgegevens beveiligen

Beebs and Moms neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking
en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via info@beebsandmoms.nl

Liefs Kimberly

Share this Page