/ juni 13, 2018

Vanaf 19 juni is de DVD van de superleuke film Wolf in Schaapskleren te koop. Om dat te vieren mag ik een DVD weggeven aan één van mijn lezers! Leuk toch?! Kijk voor de voorwaarden van de winactie snel in de blog.

Wolf in Schaapskleren

Een film met een twist en humor, ik hou ervan. Hoe vaak we wel niet films kijken waarbij ik in slaap val, bij Wolf in Schaapskleren is dat zeker niet zo. Evi lachte zich rot want een wolf die een schaap is geworden is natuurlijk erg grappig.

De film in het kort

In een magisch land leeft een kudde zorgeloze schapen, maar hun vredige leventje wordt ruw verstoord wanneer een groep wolven hun kamp opslaat in het nabijgelegen ravijn. Terwijl de schapen proberen te wennen aan hun nieuwe buren, zijn de wolven druk om een nieuwe leider van de roedel te kiezen. De populaire maar hopeloze Goofball Grey gaat de uitdaging aan om iedereen, inclusief zijn verloofde, Bianca, te bewijzen dat hij de moeite waard is om leider te worden. Maar dan krijgt hij een klein ongelukje; nadat hij een magisch gif inneemt, belandt hij in het lichaam van een ram! Nu is hij letterlijk een wolf in schaapskleren…

Wolf in Schaapskleren Review en Winactie

Bijzonderheden

Filmduur 80 minuten | Nederlands gesproken | 6+ | € 9,99

Voorwaarden

Wil jij de DVD van Wolf in Schaapskleren winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liked op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 19 juni. Op 20 juni maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms

Gefeliciteerd! Marcia stuur je mij een mailtje met je gegevens? 

Winnaar Wolf in Schaapskleren winactie

Je leest meer over de algemene voorwaarden bij winacties in de Beebs and Moms Disclaimer

Liefs Kimberly

Wolf in Schaapskleren Review en Winactie

About Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

7 Comments

 1. wat een superleuk actie. ik doe graag mee. lijkt me ene leuke film voor mijn dochters!

 2. Op basis van de plaatjes in je post lijkt me dit een hele mooie film! Succes met je winactie gewenst.

 3. Deze zou ik graag winnen voor onze kids en nichtjes!

 4. wat een leuke winactie, zo jammer dan weer dat ik geen dvd speler heb

 5. Klinkt als een leuke film voor de kids! Denk dat mijn zoon daar wel van houdt dus daar zou je normaal blij mee maken 🙂

 6. Leuke films voor kinderen zijn altijd welkom. Heerlijk voor op een regenachtige dag, of luie zondag. We zijn erg benieuwd naar deze film en doen daarom graag mee.

 7. Dat lijkt me echt een mooie film, met een moraal! Zou super zijn deze dvd te winnen voor mijn meiden. Ideaal voor tijdens de lange autorit naar ons vakantieadres!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.